Med sine bare 18 år, er Frederik Tønsberg den yngste spiller på Fremad Amagers førstehold. Forsvarspilleren håber at kunne suge masse erfaring til sig i klubben.

Den tidligere U/19-anfører i Brøndby, Frederik Tønsberg, fik de sidste 45 minutter, da Fremad Amager vandt 2-1 over Helsingborg. Han ser frem til at komme på holdet i Fremad Amager.

»Jeg valgte Fremad Amager, fordi det er en traditionsrig klub, som forhåbentlig kan tilbyde mig en masse erfaring på seniorniveau og spilletid«, siger Frederik Tønsborg til Fremad Amager Statistik.

»Dertil gad jeg godt blive en del af det projekt, der lige nu foregår ude i fremad Amager, med nye ejere, ny bane og ny træner (Jan Michaelsen – red.)«, sammenfatter forsvarspilleren.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.