Fremad Amager har forstærket forsvarskæden med 24-årige Thor Søndergaard Lange, der kommer til klubben fra norske Strømmen på en toårig kontrakt.

Sommerens anden forstærkning i Fremad Amager er en realitet. Forud for træningskampen mod Næstved tirsdag eftermiddag, blev forsvarsspilleren Thor Søndergaard Lange præsenteret i den blå Fremad Amager-trøje.

»Jeg følte, at det var det rigtige projekt for mig videre, med de nye ejere, en ambisiøs sportsdirektør i “Mio” (Michael “Mio” Nielsen – red.) og Jan (Michaelsen)«, siger Thor Søndergaard Lange til Fremad Amager Statistik.

»I tillæg var det ekstra spændende for mig på grund af min danske baggrund, med tanke på at jeg har boet i Norge hele mit liv«, fortsætter forsvarspilleren, der flyttede med sine forældre til Norge i en alder af bare ét år.

Thor Søndergaard Lange har spillet i Norge i hele karrieren. Foruden Strømmen, har han også repræsenteret Stabæk. I foråret blev det til fem kampe og fire assists i den næstbedste norske række for Strømmen.

»Jeg kender ikke den danske liga så godt, men jeg håber, at vi kan være med til at om en topplacering i år eller næste år«, afrunder Thor Søndergaard Lange, der fik uofficiel debut i træningskampen mod Næstved.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.