Fremad Amager tabte 2-0 til Næstved i sommerens fjerde træningskamp, da holdene mødtes tirsdag eftermiddag på kunstgræsbanen ved Næstved Stadion.

Efter en målløs første halvleg, sørgede hjemmeholdets Kristoffer Munksgaard for Næstved-føringen i starten af anden halvleg, inden den tidligere Fremad Amager-spiller Finnur Justinussen scorede til 2-0, kampens resultat.

Træningskamp, tirsdag den 10. juli 2018, på kunstgræsbanen ved Næstved Stadion:

Næstved – Fremad Amager 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 Kristoffer Munksgaard (50.), 2-0 Finnur Justinussen (82.)

Advarsel Fremad Amager: (35.)
Advarsel Næstved: Kasper Mertz (16.)

Dommer: Benjamin Helm Svedborg

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.