Pierre Larsen har fået en enkelt spilledags karantæne for sine to gule kort mod FC Helsingør. Midtbanespilleren kan dermed ikke være med i den kamp på lørdag, hvor Fremad Amager får besøg af Viborg i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Pierre Larsen, når holdet lørdag den 5. december 2020 møder Viborg i Sundby Idrætspark. Med kick-off klokken 14.00. Det sker, som følge af de to advarsler i udekampen mod FC Helsingør.

Med de to advarsler har Pierre Larsen sammenlagt 25 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.