Fremad Amager har lavet en aftale med den 21-årige målmand Filip Djukic for resten af efteråret. Djukic har de seneste to sæsoner spillet for Hvidovre, og forinden været en del af FC Københavns ungdomsafdeling.

Efter sæsonafslutningen i sommers har Filip Djukic ledt efter ny klub i ind- og udland. Torsdag landede målmanden en aftale med Fremad Amager til udgangen af efteråret. Djukic har flere ungdomslandskampe for Montenegro på CV’et.

»Vi er i en situation, hvor vi skal sikre os bedst muligt til kampene med de nuværende restriktioner. Derfor har vi også fremrykket processen med at tilkoble yderligere en keeper i truppen«, fortæller Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Vi kender Djukic fra vores kampe mod Hvidovre, og han er en rigtig dygtig målmand med en god fodbolduddannelse fra FCK ungdom. Det er en nem proces at få ham integreret i truppen, og vi er glade for at kunne få det på plads, på kort tid«, afrunder cheftræneren.