Fremad Amager har udlejet den 20-årige midtbanespiller Bilal Masaad et halvt år til 2. divisionsklubben FC Roskilde. Bilal Masaad er foreløbig noteret for otte kampe for Fremad Amager, siden debut i oktober 2018.

Otte kampe er det foreløbig blevet til for Bilal Masaad, der med øjeblikkelig virkning udlejes til FC Roskilde. Midtbanespilleren var med, da Fremad Amager vandt 1-3 over B 1908 i første runde af Sydbank Pokalen, hvor han fik de sidste 45 minutter på banen.

»Der er meget konkurrence inde centralt på holdet. Vi kigger altid efter løsninger i truppen, og vi vil gerne kunne gøre det bedste for klubben og spillerne«, pointerer Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Derfor har den gode dialog med FC Roskilde også ført til en aftale om et lejeophold for Bilal (Masaad – red.). Vi ønsker ham god vind med opholdet det næste halve år«, kommenterer Fremad Amagers cheftræner.